Pattaya.dk

Danmarks rejseguide til alt om Pattaya..
Skærmbillede 2015-11-20 kl. 17.30.40

Massage

Måske har du prøvet at få thai massage i København, Aalborg eller Århus hvor der er mange forskellige steder du kan nyde denne asiatiske form for velvære..
Mange forbinder måske thaimassage for en form for fræk massage med seksuelle undertoner, hvilket bestemt ikke er tilfældet hvis man tager thaimassage for hvad det oprindeligt er. Ægte thaimassage er en massageform hvor man med forskellige tryk og berøringer på kroppen, forsøger at stimulere både fysik og psyke.
Snyd ikke dig selv for en omgang god massage på stranden i Pattaya eller i en af byens mange massagesaloner. For under 50 kr. vil du kunne få en times dejlig massage..

Traditionel thaimassage

Den traditionelle Thai massage i Thailand går under det thailandske navn Nuad Phaen Boran (Thai: นวด แผน โบราณ).
I Vesteuropa er det også kaldet Thai yoga massage. Den thailandske massage består af passiv yoga "udstræknings" bevægelser og stillinger og pres punkt massage. Ti særligt udvalgte energilinier (Thai:
สิบ เส้น - sip sen), der løber gennem kroppen er efter gammel lære at opfatte som et energisk netværk, der netop vil blive behandlet ved hjælp af blide stræk og rytmiske tryk med tommelfingre, knæ, albuer og fødder. Vælger du at få thaimassage på stranden i Pattaya, så er det ikke sikkert at massøren går så videnskabeligt til værks, men du vil helt sikkert nyde det alligevel. Et lille tip kan være at lære et på få thailandske gloser så du på thai kan give udtryk for om der skal gåes lidt hårdere eller mindre hårdt til værks..
Pattaya Thailand