Pattaya.dk

Danmarks rejseguide til alt om Pattaya..
pattaya-hotel-pool

Hotel i Pattaya

Måske skal du bare bruge et billigt hotel til at tilbringe nattetimerne i fordi du er det meste af dagen på stranden eller andets steds ude i det fri. Eller også vil du måske gerne have hele pakken med kæmpe pool og luksus fra ende til anden. Uanset hvad du foretrækker mht. hotel eller anden form for overnatning så kan vores samarbejdspartner, Hotels.com, tilbyde dig det hele..
Hotels.com, som er en af de største udbydere af lækre Thailands hoteller, har aftaler med rigtigt mange dejlige guesthouses og hoteller i Pattaya og Jomtien, og har hvert år rigtigt mange danskere der booker hotel gennem deres meget brugervenlige bookingsystem hvor man kan se priser omregnet til danske kroner.

Luksus hotel

Hvis du er på udkik efter et luksushotel i Pattaya, med alt hvad det indebærer af forkælelse, så prøv Marriot, Hilton, Sheraton og lignende hoteller..
Booking.com

Billigt hotel

Billige hoteller finder du overalt i Pattaya og Jomtien, bare spørg taxichaufføren om vej, så finder han helt sikkert et godt og billigt hotel. Du kan også prøve at tage et kig på nogle af de nedenstående tilbud på billige hoteller i Jomtien området hvis du gerne vil have lidt mere ro end i central Pattaya..
Booking.com
Pattaya Hotel