Pattaya.dk

Danmarks rejseguide til alt om Pattaya..
golf-pattaya

Golf i Pattaya

Kan du lide at spille golf så byder Pattaya på intet mindre end et sandt paradis for golfspillere. De fleste kendere vil sige at Thailand er asiens golfmekka og hvis der er et område i Thailand der er et golfmekka så er det uden tvivl Pattaya/Jomtien området..
I Pattaya og Jomtien området findes adskillige 18 hullers golfbaner, og med få undtagelser er der tale om baner af meget høj kvalitet og høj international standard.
Vand, palmer og smukke blomster er oftest en del af golfbanernes standard udrustning og personlig caddie der transporterer dit udstyr og guider dig rundt på banen, er bare noget af den luksus, du kan glæde dig til.

I nedenstående kan du finde en kort beskrivelse og info om nogle af de golfbaner, som vi vil anbefale man prøver kræfter med under ferien i Pattaya..

Her er kort beskrivelse og links på nogle af golfbanerne i Pattaya området:

Eastern Star Golf Resort - Rayong En R.T. Jones Jr, i løbet af 7000 fra mesterskabet Tees, masser af sand, rimelige par 4's. Klubhus har pool, tennis-og sportskanaler kompleks. Tel 038 630 410 Fax 630 418

Khao Kaew - Sri Racha Dye Design med 3 x 9 huller. Baner på 3100 – 3250m i længden. Særlige kendetegn er sand og vand plus en ø-green på et aaf par 3. hullerne.

Laem Chabang - Sri Racha Designet af mesteren selv, Jack Nicklaus. Laem Chabang er en af Thailands fineste baner med i alt 27 huller spændende huller. Det er nu levet muligt at spille natgolf på banen, hvilket er muligt pga. opsætningen af en masse projektører. En virkeligt smuk bane og selvfølgelig med et fremragende klubhus.

Phoenix Golf & Country Club - Chon Buri Dennis Griffiths design. 3 x 9 huller som hver især måler 3230m, 3085m og 3145m. Varieret terræn og en del vand en barsk 17.  

Rayong Green Valley - Rayong Thompson & Wolveridge har lavet et fantastisk flot design på denne bane som ligger i  meget naturskønne omgivelser. Banen er ligeligt fair for både langt- og kortslående golfspillere. Lækkert klubhus med mulighed for overnatning.

Royal Lakeside & Resort - Chachoengsao Sumitomo Const Ltd har anlagt denne bane langs en flod. Banen er omgivet af en masse  fantastisk flot flora og fairways der er passet og plejet til mindste detalje. Greens og bunkers, er ligeledes i fremragende stand. Fint klubhus og en lystbådehavn i nærheden.

Siam Country Club - Chonburi Izumi design. Nogle mener at denne bane er den fineste og mest vanskelige i Thailand. Bakker Vand, sand og smalle fairways lægger op til en både mindeværdig men også krævende oplevelse. Der er overnatningsmuligheder i klubben, for dem som gerne vil bo tæt på banen.

Sriracha Intl Golf Club -  Sri Racha Designet af Gary Player. Smuk ane som falder naturligt ind I landskabet. Relativt kort bane med en del par-4 huller, i let bakket terræn. Lækkert klubhus med pool og diverse faciliteter. Green-fee: 500 Baht.

Gode hoteller på eller nær golfbaner i Pattaya..